Papas In Motion

Papas In Motion
театрална постановка
от Роналд Рудол
Постановка: проф. д-р Атанас Атанасов
Превод: проф. Владко Мурдаров
Сценография и костюми: Теодора Лазарова
Хореография: Живко Желязков
С: Анета Иванова, Бистра Окереке, Боряна Маноилова, Боян Петров, Бояна Авджиева, Василена Кънева, Велизар Емануилов, Велина Андреева, Виолина Доцева, Владислав Стоименов, Дария Димитрова, Елизабет Марангозова, Йордан Върбанов, Калоян Стойчев, Кирил Недков, Кристиян Топов, Любомира Башева, Мартин Петков, Моника Иванова, Румен Михайлов, Христина Джурова, Цветелина Атанасова, Явор Гаджев
Снимки: Мария Цветкова
"Тази история може или би могла да бъде толкова истинска, колкото всеки един от нас има желанието и смелостта да открие в нея по някакъв начин свой познат, близък приятел или самия себе си.


Всеки от нас и в случай че изпитва неудобство, срам, свян или гняв от подобни истории, би могъл да се разграничи от нея. Как ще я възприемем, зависи от способността ни да интерпретираме и оцветяваме фактите, събитията и персонажите. От фантазията и въображението ни, от чувството ни за вина, за хумор, ирония, самоирония, от способността ни да бъдем романтично съпричастни или патетично агресивни. Тази история не може да се разкаже.

В първо действие една дама твърди, че се казва Елизабет. Тя твърди също, че съпругът ѝ освен психотерапевт е и гей. Откритието било направено съвсем случайно и след дълги колебания, Елизабет решава да го съобщи на останалите дами, чиѝто мъже симпатизират на мъже. Това е началото. Имате възможност или да останете в бар Papas in Motion, или да го подминете…"

Проф. д-р Атанас Атанасов


 


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.