The cocktail bar


Адрес: София, на ъгъла между Ангел Кънчев и Солунска
Работно време: 00:00-00:00
Мобилен: 087 715 11 52
Несравнимо е удоволствието да изпиеш чаша ароматно кафе под сянката на липи и зеленина на градска градина в близост до прохладата на фонтан. Така в павираната градинка на Солунска и Ангел Кънчев новооткритият бар Паваж ни предлага автентична атмосфера и модерна концепция. Красивите масички и столчета от ковано желязо в градината се забелязват още от улицата, защото отворената визия на бара на 360°, позволява да гледаш навсякъде, но и да бъдеш видян отвсякъде.
Ако искаме да се отделим от забързаността на деня и да откраднем мигове спокойствие, можем да се отбием в градината на бар Паваж и да се насладим на домашно приготвена лимонада по специална рецепта, студени чайове и разнообразие от вкусове на прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове. За любителите на безалкохолните коктейли (на цени между 3,90 и 4,90лв) отбелязваме Шоко Банана с течен шоколад, банан и мляко и Коконът кис – кокос, ананас, мляко и гренадин. По-аристократичната атмосферата на бара ни предразполага да опитаме по-отрано и леките коктейли с пенливо вино, чийто избор варира от традиционния Кир Роял с ликьор касис, през различни комбинации от вкусове, сред които е и интересният унисон на пенливото вино с тъмен ром и маракуя.
За топлите летни вечери наред със задължителните класически коктейли с удоволствие отбелязваме, че единствено в Паваж може да се опита и коктейл със Сайдер Пимс № 1 в съчетание с ябълка, краставица, портокал, лайм и спрайт (6,90лв). Фънки джаз музиката определено допринася за цялостното усещане, като през уикендите гостуващите диджеи започват да подгряват настроението ни още през деня.

 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 23.05.2015 10:36 patelina

Re: Паваж

Поредното направено с вкус заведение, съсипано от неадекватно обслужване! От персонала, сами не знаеха какво правят там. Всяка поръчка идваше с около 20 минути закъснение, без значение дали става върпост за коктейл, бира или чист, твърд алкохол. Така наречения DJ, може би го бяха намерили току-що на улицата: сложен на пулта, цяла вечер въртя някакви копчета, при положение, че музиката идва от лаптопа на земята до него.... Все пак, да отбележа, че музиката беше мн приятна, ако не беше да се въртят 5 едни и същи парчета цялата вечер. Сметката чакахме около 15тина минути, време за което нашата сервитьорка не взе нито една поръчка, нито занесе такава до някоя маса. Надменно и грубо отношение и страхотни претенции от страна на управителката/собственичката, че сме стъпили на, едва ли не, свещена земя и може би трябваше да сме ѝ благодарни, че изобщо сме имали честта да им дишаме въздуха... Това само в България може да се види... :(