Отличното място за чуждоезиково обучение

Отличното място за чуждоезиково обучение


18 септември 2014 текст Славина Илиева
Ученето на чужд език трябва преди всичко да бъде приятно занимание. Всички удоволствия от езиковото обучение намираме в школа Excellence, в която освен английски, бихме могли да учим и холандски, а за чужденци има курсове по български език. Excellence се помещава в елегантна сграда в центъра на София, изцяло реставрирана и оборудвана по начин, кореспондиращ с модерното езиково обучение.


Това, което отличава Excellence от другите школи, е личният подход към всеки курсист. Преподавателският екип е съставен от учители от Англия, Холандия и България, които притежават международно признати квалификации и богат опит в преподавателската сфера. Обучението в Excellence покрива всички нива, от абсолютно начинаещи до напреднали, и предлага възможност за изучаване на английски език според нуждите на клиента (курсове по общ, бизнес и юридически английски, подготовка за изпити, частни уроци и курсове за деца). В уроците се набляга на практическото използване на езика. Обучението е динамично и включва диалози, езикови игри, мултимедия.
Приятната обстановка, съчетана с модерно оборудвани зали, позволява на курсистите да участват активно и с лекота в образователния процес заедно с учителите. Допълнителен плюс на Excellence e oбучението в малки групи (6-8 човека), което гарантира индивидуален подход към всеки и максимален прогрес на всеки курсист. Школата работи с най-новите учебни материали от утвърдени издателски къщи и разполага с иновативни технологии, като SMART™ интерактивни бели дъски, които повишават качеството на обучение.

Excellence се намира на ул. Искър 36
Новите курсове започват от 23 септември


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.