Четенето е винаги на мода

Четенето е винаги на мода


5 септември 2014
Лятото продължава! Издателство Ентусиаст и едно от най-любимите места за развлечения на столичани – Gelateria Confetti, поставят началото на съвместна кампания за насърчаване на четенето Лятна КНИГОТЕРИЯ. Със своята социално-културна насоченост, целта на инициативата е да докаже, че четенето е винаги на мода и не зависи от мястото и начина на “консумиране“.


В продължение на два месеца (септември и октомври 2014) посетителите на заведението ще имат възможност да се запознаят със специалната селекция от книги, включени в кампанията. В Gelateria Confetti ще бъдат разположени подвижни библиотеки с книги за разглеждане, а желаещите ще могат да направят своя избор на заглавие от Литературно меню. Всеки ден към обедното меню на заведението ще бъде предложена и Книга на деня с интересен откъс от нея.
Сред заглавията, включени в библиотеките, са едни от най-любимите книги на читателите, като: Любимецът на жените от Себастиен Жапризо, Британия Роуд 22 от Аманда Ходжкинсън, Бретонски афери от Жан-Люк Баналек, Събирачът на дневници от Леа Коен, Един последен поглед от Джеймс Олдридж, Рафа. Моята история от Рафаел Надал и Джон Карлин и други.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.