Нов дизайн

Нов дизайн
23 април 2014
Ето го и новият дизайн на списание Програмата!


Както правилно отбелязва чудесният Джо Пери от Aerosmith - "Не можеш вечно да си един и същ и да очакваш, че това няма да те побърка" (интервюто ни с мистър Пери ви чака тук, както и в брой 658 на Програмата).

Затова и направихме някои малки и някои големи промени в печатното издание на Програмата. Броят, който още този четвъртък вечер ще намерите по обичайните места (кина, галерии, театри, клубове и ресторанти), е различен.

Първо - защото хартията му е нова и по-добра, а кориците му са гланцирани.
Второ - защото в него има повече цвят, по-големи снимки, по-дълги статии и интервюта, изобщо - повече за разглеждане и четене. Казали сме довиждане на почти всички изтощително дълги списъци с филми, театрални представления, изложби и музикални събития - заменили сме ги с по-атрактивно оформени акценти и по-силни текстове. Разбира се, на нашия сайт ще продължаваме да качваме възможно най-подробна информация за всички културни събития в столицата (но и Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас).

Очаквайте и още и още новости - повече статии за града и неговите герои, за неговото минало и бъдеще, повече интересни материали за любимите ни/ви книги, филми, диджеи, банди и постановки.

Така че, отскочете да любимото си градско кътче, вземете Програмата и четете на воля.


 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 07.05.2014 17:53 Slavina Ilieva

Re: Нов дизайн

Чуден е!