От местопрестъплението7 октомври 2011
Писането се оказва треска, от която клиничният психолог Джонатан Келерман няма как да се излекува. След кратки заигравки с рисуването и музиката той запретва ръкави над писането на трилъри.


Ако харесвате екшъна и кървавите следи, но държите на стройните логически връзки, ще си намерите майстора в лицето на Джонатан Келерман – все пак говорим за професионален психолог, автор на есета, научни статии, детски книги и три тома философия – истинско откритие в жанра. Откакто спечели верни фенове с тръпчивия вкус на ужаса в Кървава разходка, Келерман няма спирачки. Тези дни от Колибри ни доставят нова порция изискана главоблъсканица в компанията на психиатъра д-р Алекс Делауер и детектива Майлоу Стърджис – главни герои както в новия му роман Импулсивно, така и в 13 от 16-те изключително успешни трилъра на Келерман.
В Импулсивно три загадъчни престъпления са свързани с очевидната липса на мотив, а главните герои трябва да направят най-трудното – да открият какво ръководи извършителя. Кой е убиецът е въпрос, който стиска за гърлото от началото до края и държи в хладно напрежение – просто чудесно!

Романът Импулсивно е в книжарниците от Колибри, както и на colibri.bg

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.