Пикник

КухняТераса / ГрадинаКлиматикПаркингБезжичен интернет


Панорама
ПанорамаЗа да разгледате интерактивната панорама, трябва да имате инсталиран Quicktime Player.

Адрес: Пловдив, Парка след с. Първенец
Работно време: 11:00–01:00
Брой места: 80+80
Телефон: 0311 20 70
Мобилен: 088 422 20 70
E-mail: restaurant_piknik@abv.bg

Кухня: рибна, българска
Тип музика: българска
Само на петнадесет минути път с кола от центъра на Пловдив се намира ресторант Пикник – от създателите на Classic. Потопен в зеленината на естествен природен парк, в близост до планинска река, той е идеалното място за кратък отдих от шума на големия град. Издържан е изцяло в битов стил и предлага българска кухня – освен типичните за ресторант Classic гозби и специалитети, Пикник предлага класически родопски ястия като качамак, пататник, трахана, родопски клин и др. За любителите на рибните блюда има прясна риба. Добрата национална кухня изисква добро вино, затова тук има подбрана селекция от различни наши региони. Подходящо място за сватбени, семейни и фирмени тържества. Ресторантът разполага с детска площадка за най-малките.

 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 30.06.2012 16:31 jackalgena

Re: Пикник

Срещнахме едно брутално и селско отношение от управителката и обслужващия персонал, което ни втрещи, но нека ви разкажа по-долу.
На 29.06.2012 вечерта отиваме с жена ми и сина ми във въпросното заведение. Възхитени бяхме от приятната обстановка и най-вече от детския кът. Настанихме се на една маса на терасата в близост до детския кът. Идването на сервитьорката за вземане на поръчкта доста се забави- може би към 20 мин., но както и да е, има го и на други места. Най-накрая дойде и ни взе поръчката. До този момент нещата бяха нормални. Изведнъж до масата на която се бяхме настанили пристигат няколко човека и една от жените ме пита вие от резервацията ли сте. Аз и отговарям, че не сме от никаква резрвация. Тя репликира ядосано, че тогава трябва да станем защото тези места резервирани. Аз бях много учуден от сърдия и гневен вид и се опълчих като поисках да знам коя е въпросната госпожа. Тогава тя каза, че е управителката и аз естествено останах шокиран! Не предполагах, че може управител да има такова грубо отношение. Аз и обясних , че никой не ни е предопредил , че маста резрвирана , а и нямаше табела резервирана. После управителката отиде да се консултира със сервитьорката и като се върна каза,че сервитьорката ни е предопредила. Това беше естествено пълна измислица и лъжа, което дори е лишена от логика - никой не иска да сяда на резервирана маса понеже ще му се наложи да стане. Направо останах изумен. После се опитаха да замажат положението ка ни преместят на маса, която да сложат допълнително на изключително неподходящо място и далеч от детския кът, което естествено не е никак приемливо за нас, пък и след случката е изключено. Тръгнахме се ...