Apero Bar


Адрес: София, бул. Андрей Сахаров 14
Работно време: пн-нд 17:00-02:00
Мобилен: 0898 248 314
"В центъра на града конкуренцията е страшна. Там е пълно с всякакви заведения, а тук доскоро нямаше и един бар като нашия", разясняват стратегията си новите обитатели на покрива на Бизнес сграда Метропол в Младост 1. Топъл септемврийски следобед е, когато минаваме хем за капучино на чудната тераса с гледка, хем за да кажем "на добър час" на новото им място, което започва да събира квартала за приятелски срещи по тъмно още в края на юни – тъкмо навреме за Евро 2016. За него Apero инсталира проектор и оставя стената отсреща празна, а занапред ще ги ползва и за киновечери или пък нещо друго – само им дайте идея. Да, осемдесетте седящи и още два пъти по толкова правостоящи места са на разположение и за частни партита, само с вашите хора.

Ако пък искате да се смесите с непозната тълпа, минете за някой от другите редове от програмата на бара. Първите диджей партита, турнири по настолни игри и подобни вече се заредиха в нея, но следете внимателно графика – следват също концерти с наши рок банди, които Apero отдавна планира.

Не само заради тях обаче ще идваме насам – менюто също си е цяло събитие. Храна засега не вадят, но пък, наред с най-важните топли и студени напитки и селекцията вносни бири, ще ви завъртят главите и с умела миксология. Зарежете вечното Мохито и бъдете смели с Коктейла на бармана, който без излишни въпроси събира в чаша любимите ви нестандартни комбинации или отговаря любопитно на мъгливи поръчки от типа "Искам нещо кисело и зелено, моля". След всичко остана да кажем още само едно: току-що излизането в квартала стана няколко идеи по-интересно.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.