Public


Адрес: София, Ангел Кънчев 1
Работно време: пн-нд 15:00-02:00
Мобилен: 0884 333 781
Пред стълбите на новия бар-диско-клуб в града си мислим, че в София вече ни е трудно да решим адреса за петък вечерта. Горе под лампите на Public си казваме честито за това.

Когато идваме за първото си уиски, Public работи от два дни, а вътре постепенно прелитат половината нощни пернати на града. Няма трик – това е новото място на хората зад One More bar (даже му викаме One More club на майтап) и светкавично завърта публиката му насам. Локацията е бинго – в най-будната отсечка на Ангел Кънчев (между Солунска и Гарибалди), където вече търкат рамене Meat, Терминал 1, Q-Ftetaria, Cosmos и Vitamin B. И не им е тясно, а напротив – създават водовъртеж от хора и енергия, както в живите столици наблизо и далече, които толкова харесваме. Идеално е също, че клубът се качва на втория етаж и терасата му – в момента зала за пушачи, хвърля поглед към улицата, а скоро и към небето – покривът й е сгъваем. При първите 25+ ето къде ще въртим разсеяно сламките в коктейлите си (композирани от Илия Злотков от The Cocktail bar и други специалисти от Барманската гилдия).

Пространството вътре е с готин дух – малко индастриъл, малко диско декаденс и няколко лъча топлина от интересните лампи; гигантската инсталация от медни жици и крушки в центъра е откровено жестока. Масите и баровете са най-различни, но всички пазят стените, за да отворят свободно поле за танци, когато не можем да си удържим обувките. Ритъмът идва от втори балкон – диджейският пулт е в собствена ниша на високо (до която се стига единствено по метална стълба), а на него ще оперират Emil Prize, Ramsey Hercules и други активни в клубовете ни имена. Храната е във вид на ядки и хапки, точно както трябва – и без това първо ще сте минали през бургерите и кюфтетата на съседите, преди да се качите горе за първите си бучки лед за вечерта.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.