Raffy The Club


Адрес: София, бул. Витоша 18
Работно време: пн-нд 22:30-04:00
Мобилен: 089 2 218 588
Raffy The Club се движи обратно на клубните правила. Най-младият член на фамилията, която първо ни показа вкуса на прясно приготвения сладолед, а после и на топлата бърза кухня, е нощно заведение, но носи усещане за дневно преживяване.

Разположен няколко стъпала под познатия ни Raffy Bar & Gelato и ресторанта към него, клубът е с малка подземна квадратура, но още от входа привлича със зеленина. Едната му стена е покрита с естествена растителност, големи тв екрани заемат стратегически позиции в ъглите, а бялото е цветът с явно превъзходство. Музиката е микс от хаус и български поп, като за изпълнителите на живо и диджеите е издигната висока сцена. На панорамната тераса на втория етаж се случва и стрийминг на живо, докато 3D мапинг тече върху белите кубични форми отстрани.

От снимките е ясно, че Raffy The Club има с какво да ви спечели още на първа среща, но по-важното е, че предразполага към привързване. В листата му с коктейли няма слаби звена, а партитата се завихрят на високи децибели малко след полунощ – точно когато мини концертите на терасата над булеварда започнат да утихват.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.