Raffy Terrassa Bar


Адрес: София, бул. Витоша 18Б, ет. 2
Работно време: 08:00-04:00
Мобилен: 0892 218 588
E-mail: raffybargelato@gmail.com
Сряда е новият петък? Да, но и не само в сряда забавленията могат да започнат още рано-рано в зимните вечери. Почитателите на музиката на живо са поканени да се настанят удобно след края на работния ден в новия Raffy Terrassa Bar, който се намира точно над денонощния Raffy Bar & Gelato на пешеходната отсечка от булевард Витоша, и да се насладят на доказано качественото меню, централната гледка и познатото гостоприемство на приятелите от Raffy.
Дали по-лека вечеря от салати и различни аперитиви, месно плато с подходяща чаша вино или по-сериозно основно ястие е въпрос на избор, но сме сигурни, че след десерта за доброто настроение на вашата компания със сигурност е подходящ шейкър шотове (включва цели 12 шота само за 15лв), съдържащи глътка от любимия ви коктейл.
В зависимост от това в кой ден от седмицата изберете да посетите Raffy Terrassa Bar, можете да се насладите на jazz, R&B, retro, house или на българска музика, пускани и миксирани от познати на всички диджеи и хип хоп агенти.
В петък и събота вечерите са отделени за музика на живо, представена от български поп сензации като Deep Zone Project и Сантра & Кристо. А в неделния ден, след танците до зори, екипът на Raffy ви очаква с чаша кафе, което може да изпиете на отоплената тераса и да позяпате минувачите по любимата софийска улица.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.