PM Club


Адрес: София, ул. Позитано
Работно време: 22:30-06:00
Мобилен: 089 867 06 00
Познавате клуб :PM добре – досега бе разположен пред много красивата сграда на Телефонната палата на ул. Гурко 2-4 и вършеше идеална работа за топлите летни нощи. Сега обаче :PM се мести в Палатата и обещава супермодерна обстановка, брилянтен звук и неподправен дизайнерски стил, а ние си залагаме месечните заплати, че точно това ще бъде новата модерна парти дестинация в града. Клубът е проектиран от отличния дизайнер Светослав Тодоров, създател на MODE Studio и някои от най-мащабните проекти в архитектурно и интериорно отношение в България и чужбина – затова не се учудваме, че :PM провокира с нова гледна точка на овладяване на пространството.

В :PM със сигурност можете да откриете любимите си освежаващи напитки, както и нови предложения с впечатляващи имена като например Пешън дот ком (водка, монин пешън фрут, монин мохито, фреш лимон, киви и сода), Пойзън (черна самбука и диня) и Джордж (водка ванилия, монин виолетка, сок ябълка, спрайт и лайм). 
Ако пък сте пристигнали с кола, заведението предлага разнообразни безалкохолни коктейли, нектари от пресни плодове и смути. Следва да отбележим, че цените на всички алкохолни (7,90лв.) и безалкохолни (5,90лв.) коктейли са еднакви, тъй че спокойно можете да се редувате при поръчването (и да ползвате златната реплика от холивудските класики – “this round is on me!”).
Да не забравяме да отбележим и друг от важните елементи за доброто ви настроение – музикалния фон. Всеки ден в :PM гостува различен диджей, като освен постоянните ни любимци от Mascara, зад пулта застават и Vasquez, Kaiski, Ясен Петров и дуото Famous In Front. Ако не бързате към някой от столичните нощни клубове, то спокойно можете да останете до късно под звездите на градското небе и да се насладите на среднощния си разговор, тъй като музиката няма да ви заглуши.
И на последно място – не оставяйте името на заведението да ви заблуди, защото тук можете да изпиете сутрешното си кафе (след 9 сутринта) и да прочетете новините в любимия си сайт (защото има безплатен wi-fi), наблюдавайки от разстояние забързания градски темп.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.