Сталкер


Адрес: София, ул. Парчевич 26
Работно време: 09:00-01:00
Мобилен: 088 886 06 55
Не вярваме все още да има неразбрали, но нека повторим – култовият столичен бар Blaze не си е отишъл безвъзвратно. Позволяваме си да използваме това клише не за друго, а защото Blaze беше едно от първите софийски заведения, които се превърнаха в гореща точка за екстравагантните и артистични натури.
Историята продължава – създаден от екипа на култовият столичен бар Blaze новия клуб Сталкер се намира на едно от онези отклонения по Витошка, където изведнъж става тихо и уединено – ул. Парчевич 26. Първо ни посреща шарената сянка в обособената дворна част навън и силно ни се приисква да се поотпуснем на широките сепарета. Самото помещение е П-образно – от едната страна съвсем скоро ще има високи бар-масички за онези, които предпочитат по-клубната обстановка и по-силната музика. Успоредно, отвъд бара, е мястото с мека мебел, което пък ни се вижда идеално за тези с по-лежерен темперамент. Най-много ни допадна обаче импровизираният lounge – минихол с широкоекранен телевизор, където просто можеш да си позяпаш безгрижно.
В новия Сталкер клуб има всичко – и добри питиета, и готини хора. Тук все още се събират рекламисти, адвокати, писатели и пиари, но всеки, който не е наминавал, може да заповяда. Както и в легендарния първообраз, тук отново ще пускат диджеи – защото доброто настроение може да бъде още по-добро с правилно подбрания вечерен микс.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.