Bar 75


Адрес: София, бул. Васил Левски 75
Работно време: 08:00-02:00
Мобилен: 087 888 65 04
Мобилен: 088 844 00 09
Във все още неприветливото време навън, едно от малкото приятни неща, които бързичко могат да стоплят и телата, и душите ви, е да откриете уюта на Bar 75 (бул. Васил Левски 75).

Фаворизираме подобни градски оазиси, в които ранната вечер предлага спокойствие и релаксираща атмосфера. Безпроблемно бихте могли да поседнете на една от масичките в бара, за да довършите някоя от дневните си задачи. Заведението разполага с wireless, при това съвсем приличен. Бихте могли и да утолите глада си с прясна салата или сандвич по избор, както и да почетете книга в очакване на приятна компания.
С напредване на вечерта и обстановката се променя. Става точно такава, каквато трябва да е в един истински, неподправен и разчупено-веселяшки бар – шумна, динамична, усмихната и оживена. Мястото е идеално за загряване преди някое диво парти. Можете да задоволите и алкохолните си апетити с богат избор от напитки, а специалитетът е селекцията вносни и български вина. Всеки ден между 18:00 и 21:00 ви очаква happy hour с коктейли, а три пъти седмично – караоке.
Наминете оттам и се позабавлявайте.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.