Lime 2


Адрес: София, Младост 4, Бизнес Парк, блок 7Б
Работно време: 08:00-18:00
Телефон: 02 489 90 03
Бизнес паркът в Младост 4 се сдоби със свежо гурме попълнение благодарение на второто заведение с марката Lime. Яркозеленото, емблематично за сладкарския кафе-магазин, е като магнит за работещите наоколо, а и сме сигурни, че те ще се отбиват там все по‑често, при това не само за обедна почивка, но и за чаша вино след работа.
Независимо дали влизате в Lime рано сутрин за енергизираща напитка или пък на обед – за да хапнете парче солен кейк, задължително ще ви се прииска да останете по-дълго. Мястото е направено с идеята да е удобно и практично – можете да избирате между високите масички, които са чудесно решение в случай, че трябва да ползвате лаптопа си, а ниските сепарета са по-подходящи за тези, които искат да подсладят кафето си с парче чийзкейк например. Дизайнът е от Zoom Studio и професионалният подход към обзавеждането ненатрапчиво напомня за себе си накъдето и да погледнете. Симпатичните Lime кутии за доставка са наредени в отвори по продължението на стената и така цветовете им стават част от интериора, приятно контрастирайки с черното дърво, използвано за основа. Изкушенията не спират дотук, тъй като с настъпването на пролетта Lime ще излезе на слънце, където ще има още повече места за глътка отдих и ароматно кафе.
Кафето наистина е нещо, с което се гордеят в Lime. Задължително опитайте арабското кафе, което се приготвя по турски в джезве. Ако пък сте любители на по-дългите напитки, може да се насладите на табако или кардамон капучиното, които ви гарантират приятен старт на деня. Чудесно и икономично решение би могло да бъде и специалното предложение за капучино и домашна курабия за по-малко от 4лв. Удоволствията в менюто на Lime са резултат от неуморните експерименти на сладкаря с вкусовете – хлебчета, кейкове, браунита и курабийки – всичко се приготвя с пресни и здравословни продукти. Всеки сандвич е приготвен със свое уникално хлебче, апетитна месна или вегетарианска плънка, а от свежите салати горещо препоръчваме тази с фузили и вкусни парченца риба тон. В предстоящите великденски празници от Lime ще ви зарадват и с ароматни козуначета. За десерт и топла напитка тук бихте похарчили между 4 и 6лв, а при всяка поръчка за навън например, ще получите 15% отстъпка. Не мислете, че бързината на обслужването е в ущърб на качеството – напротив, приятно ще се изненадате, че салатите, сладкишите и сандвичите са по-скоро като домашни, отколкото в заведение за хапване на крак. Всичко това – абсолютно лишено от тютюнев дим.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.