Лоби бар Плиска на хотел Шератон


Адрес: София, площад Света Неделя 5
Работно време: пн-пт 09:00-01:00, сб-нд 10:00-01:00
Телефон: 02 981 65 41
Петзвездният хотел Шератон, който заема стратегическа позиция на едно от най‑колоритните места в града – площад Света Неделя, посреща гости от цял свят и ги кара да се връщат всеки път в него заради комбинацията от лукс, уют и чудесно отношение.

От 31 октомври се чувствайте съвсем свободни да наминавате между 11:30 и 15:30 през балните зали на Шератон, защото тук ще ви очакват десетки различни блюда вкусно приготвена храна плюс специален салатен бар, а независимо от количеството консумация цената остава една и съща – 50лв. Можете да вземете със себе си и детето си, тъй като за малчуганите е осигурена анимация, а тези под 12 години ще хапват безплатно. И това съвсем не е всичко – редовните клиенти ще получат още ваучер за казиното, както и възможност да наемат апартамент на преференциални цени. За гостите от близо и далече по време на брънча има осигурен безплатен паркинг.

След хубавата храна наминете през уютния лоби бар за чаша ароматно еспресо – специално обучени майстори го приготвят така, че да не загуби и част от най-силните си достойнства. Ще ви го поднесат с вкусна канелена бисквитка, а чудесното усещане от еспресото е допълнено от музика, изпълнявана на живо на арфа и мандолина всеки следобед тук.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.