Mascara

Входна такса: DJFace controlКлиматикГардеробПлащане с картиБезжичен интернет


Панорама
ПанорамаЗа да разгледате интерактивната панорама, трябва да имате инсталиран Quicktime Player.

Адрес: София, ул. Георги С. Раковски 113
Работно време: 23:00–...
Брой места: 500
Мобилен: 088 627 22 72

Тип музика: house
Дори и най-важните парти места имат нужда от кратка почивка и освежаване, затова за първи път от пет години Mascara затваря врати, но само за месец и половина (14 септември – 31 октомври), за да се завърне с голямо Хелоуийн парти!

След като посетихме обновената Opera, решихме да надникнем и в Mascara, където също ни изненадаха със съществени промени в интериора. И тук старият и по-тежък дизайн е заменен с изцяло нов и шикозен.
От входа ще се озовете направо в голямата зала, в която цари разкош и стил в тъмнокафяво, бежово и златисто. Лилавите канапета и кръглите масички в центъра на помещението са заменени с високи маси от тъмно дърво и светла мраморна облицовка, акомпаниращи си с високи и удобни дървени столчета и табуретки. На мястото на двата бели стъклени бара са поставени изцяло нови и добре осветени плотове, отново от тъмно дърво и светъл мрамор. Срещу тях, в непосредствена близост, ще видите шикозни златисти канапета, придружени от ниски дървени маси и удобни дивани от тъмнокафяв плюш, покрити с пухкави възглавнички. Особено впечатление прави осветлението – красивите орнаменти по тавана са подчертани с луксозни и пищни полилеи, а между златистите канапета ще забележите и изящни ниски лампиони. Една част от стените са облицовани в тъмно дърво, а другата са покрити с дълги тъмнокафяви плюшени завеси. Mascara разполага и с две VIP зали, всяка за двайсетина души. Дизайнът на едната е решен предимно в минималистичен стил – кръгли малки маси, сребристи столчета с интересна форма, високи лампиони и плазмени монитори. Интериорът във второто VIP помещение, или т. нар. Руска зала, е изграден от автентично дърво, кожени кресла и царствени дивани в цвят бордо, красиви полилеи и старинна кахлена печка. В двете стаи може да се изолирате със и без повод, след предварителна резервация.
Напук на новия интериор музиката продължава да е предимно вокален и комерсиален хаус. Всяка сряда тук се танцува под звуците на ретроспектив саунд, поднесен от диджеите Steven и Giorgio B, а в четвъртък за вас пускат различни гост диджеи. Мокрият бар предлага старите класически коктейли и залага на чистото удоволствие от качествения алкохол.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.