Queen Platinum


Адрес: София, ул. Пиротска 5 и ул. Вашингтон 4
Работно време: 21:00–07:00
Мобилен: 089 709 66 66
E-mail: reservation@queenplatinum.com

Тип музика: house
Новата нощна сцена в града, Queen Platinum, идва с амбицията да завърти клубния живот на София на пръста си. С дансинг като този – нищо чудно.
Не че размерът винаги има значение, но този клуб може да побере с лекота 1000 танцуващи и още 300 седнали да си починат. Което е ценно, когато искате да усетите сърдечните удари на едно истински голямо парти.
За това преживяване работи и футуристичната обстановка – с индъстриъл елементи и мултимедийни ефекти. Големи LED екрани, разположени зад баровете от камък и метал и по протежението на главната зала, се разтапят в ярки визии под звуците на минимал хаус, техно и денс електроника (плазми липсват само във VIP сепаретата, за да не пречат на уединението). Светлинна завеса от ледени висулки се спуска ефектно около дансинга, чиято квадратура сама по себе си може да потисне някои софийски клубове.
Queen Platinum стартира силно на 1 ноември с приятелска среща зад грамофоните на Jimi Jules и Juan Alvarez. Гангстерски хаус от това ниво ще има три пъти месечно – стига да споменем DJ Tarkan и DJUMA SOUNDSYSTEM, за да добиете представа. В четвъртъците ще свири живата банда на клуба, Retro Queen са вечери, посветени на ретрото, а сериозното техно е под надслов Bassline Nights. Ще има и Banana Nights с вече изпитаната комбинация латино хаус.
От понеделник до сряда Кралицата ще си почива – с други думи, теренът се освобождава за фирмени и частни партита. Списъкът с коктейли е безкраен, а освен шотове с Руска закуска, Bloody Mary и Long Island, върху бара ще “дефилират” и професионални танцьори. Всъщност, достъпът до тънката котешка пътека е свободен за всички, стига поривът ви за изява да не съвпадне с пирошоуто – още един хедлайнер в програмата на Queen Platinum.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.