Sugar

DJFace controlКухняКлиматикПаркингГардеробПлащане с карти


Панорама
ПанорамаЗа да разгледате интерактивната панорама, трябва да имате инсталиран Quicktime Player.

Адрес: София, ул. Княз Борис I 121
Работно време: ср-сб 22:00-05:00
Брой места: 350
Мобилен: 089 910 36 17
Хаус инвазията почти не остави места, където да послушаме хип хоп, затова Sugar отдавна е предпочитана дестинация за феновете на черната музика. Наскоро клубът промени адресната си регистрация и днес го намираме на ул. Княз Борис I – разкрасен и значително по-голям.

Още от стъпването в новия Sugar прави впечатление, че за разлика от ниските тавани и криволичещи стъпала в предишния вариант на клуба, тук има две просторни зали с напълно нов интериор, свежи цветове и доста повече място – за танци или каквото ви е на сърце. За визията се е погрижил дизайнерът Елиа Спасов, а картините вътре са специално нарисувани за клуба от Борис Карпузов. Друга хубава изненада е, че новата хип хоп къщичка е на цели три етажа, макар за момента да работи само единият. До няколко месеца обещават да отворят и просторната тераса, а също и подземието, където ще се случват ъндърграунд партита – буквално и преносно.
Между трите етажа ще има видеовръзка, така че всички ще виждат какво се случва на другите нива. Партитата ще бъдат прожектирани директно на прозорците и дори минувачите ще могат да усетят атмосферата в Sugar. Въпреки че в общи линии концепцията остава същата, новите съсобственици – Бат Венци и Шлеви от Ъпсурт, дават възможност на диджеите да изкарат толкова пари, колкото са си заслужили, и спечеленото от входа остава за хората зад пулта. Отсега е ясно седмичното разписание – на вечерен ред всеки петък и събота са познатите Bounce партита с Бат Венци, Шлеви Долния и Big Bo. В четвъртък фънк, бразилектро, латино, брейкбийт и диско ще вибрират между стените на Sugar в рамките на Groovy Sessions с Досю Амуджев, Funkusion, Ото и Emil Prize aka Boro. Промяната на местоположението и по-лъскавата обстановка в Sugar обаче няма да засегне цените – за момента не се очаква повишение.

 

Горе Коментари (2)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 05.07.2015 11:55 petia

Re: Sugar

В заведението се пуши, регламентирано, чрез чаши със салфетка и лед!! Можете да го добавите в описанието. Лошо отношение от страна на охраната и сервитьорката. Няма да стъпя никога повече там

#2 07.12.2013 12:46 pllamenn

Re: Sugar

Едно тъпо място ако искате да си изкарате зле. Цяла нощ не пуснаха нито една хубава песен ... умрях от тъпотия, а охраната са недобронамерени, държат се надменно все едно до вчера са били шефове на газпром. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ И СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА КАКВО ДА СЪЖАЛЯВАТЕ.