Студио Х

Студио Х
28 юли 2011
Сериозните изпитания за участниците в най-успешното музикално шоу X Factor продължават. Дойде моментът, в който претендентите за слава за първи път ще се изправят пред звездното жури и ще пеят пред истинска публика. Прослушванията започват на 2 и продължават до 4 август в зала Фестивална, а вторият тур следва в същата зала от 6 до 8 август. Участниците в X Factor ще имат нелеката задача да впечатлят Мария Илиева, Мага, Васко Василев и Поли Генова.


Ще са им нужни големи дози музикален талант, немалко артистичност и щипка уникалност. Освен срещата с журито адреналинът на кандидатите ще се покачва допълнително и от публиката – гостите в залата могат да подкрепят любимците си по всякакъв начин. Затова, ако сте сред участниците – доведете своя агитка поддръжници и ги подгответе за бурни аплодисменти.
Публиката трябва да се подготви и за много подаръци. Всеки концертен ден десет щастливци ще получат шанса да се запознаят лично с Мария, Мага, Васко и Поли, a в края на деня един от гостите в залата ще си тръгне с невероятен нов смартфон Nokia C5–03. Изненади очакват и първите 100, записали се предварително във facebook страницата на събитието – всички тях пък ги очаква по една тениска X Factor.

Концертите-прослушвания на участниците в X Factor са в зала Фестивална от 2 до 4 и от 6 до 8 август, 10:00


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.