Свръхнова

Свръхнова


24 декември 2008
4км
В парти центъра ще има истинска диджей масовка – електро спецовете зад пулта ще бъдат точно 20 на брой, от 5 държави и от поне 3 различни жанра. За да не става какофония, всеки стил получава своя зала – от 22:00 до първата сутрин на 2009 паралелно ще звучат техно, минимъл и дръменбейс. Поредно парти тук ще завърти австрийската легенда Марио Раниери (винаги добре дошъл гост на Renesanz), а рамо до рамо с него ще пуска немската гордост Алекс Квита. И двамата са печени в поднасянето на сурово, ритащо в главата техно – звучи идеално за начало на новата година. В дръменбейс стаята пък ще намерите бристълския агент D*Minds и безкомпромисния испанец Vengeanze, подкрепяни от нашите хора Mocks, Kooh, Conspirator, Targy и acidtrip. В същото време през сцената на електро минималистите ще минат хора като Balthazar и JackRock, но звездния сет се чака от британския звяр Kanio. Цените за партито са 25лв преди полунощ и 30лв след, а свикналите с лукса могат да се отпуснат във вип стаята срещу 40лв.

Ялта
В Ялта винаги са залагали на световните хаус магистри и не смятат да свалят нивото, още повече навръх Нова година. Драго ни става, че двамата им спец гости са приели да посрещнат първия изгрев на 2009 не примерно в Лондон, а точно в София. Марк Найт е бил тук вече доста пъти, във визитката му пише, че е съботният резидент в Ministry of Sound, а по принцип минава за един от най-неуморните диджеи – може да продължава да пуска, докато и последният клабър падне на пода, проверено е. Мартин тен Велден пък е холандец, но отдавна се е прехвърлил на Острова и е колега на Марк в Ministry, както и в лигата на големите лондонски играчи. Билети за шеметната сряда вечер на цена 40лв ще намерите на бара в Ялта, както и в мрежата на нашите хора от eventim.bg.

Червило
В Червило са избрали българското пред скъпата чужда стока и залагат на нашите златни момчета от Metropolis. В Onyx Room ще са Ясен Петров и Don4o, а в Baby Box застъпват Steven и Vesselin – всички те са достатъчно дълго в играта, за да знаят как се прави силно новогодишно парти. Ще ви излезе обаче малко солено – кувертът е 100лв, но след 01:30 вече ще ви пуснат срещу 40.

Escape
София отдавна е сред дестинациите, фаворити на испанеца Ерик Ентрена, наред с Ибиса, Париж и родната му Барселона. Освен че често пуска пред десетките хиляди на берлинския Love Parade, Ерик е сръчен клубен диджей – доказва го всеки път и на наш терен. Сега за новогодишния купон в Escape вероятно ще се раздава двойно, така че желаещите да се включат в иберийската прогресив хаус фиеста да не се чудят, ами да приготвят по 40лв.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.