За един бус

За един бус
21 август 2008 текст Никола Шахпазов
Минаха цели 10 години откакто за първи път чухме чудния ска рок на Уикеда, но и досега не спираме да си пускаме песните за Боби и Мариана, за кафето, звездите и Че Гевара. Командата на Ерол не е от онези, които се отказват, и съвсем по устав запълниха юбилейната си година с концерти тук, че и в чужбина. Стана обаче и авария – някакви ужасни типове откраднаха добрия им стар Volkswagen Transporter заедно с цялата музикална техника и рекламни материали в него. От тази неприятна случка произтекоха две неща:
1. Уикеда обявиха конкурс за дизайн на нови тениски (мъжки и женски), прашки (с подчертан приоритет), стикери, ключодържатели, значки и дори примерно оформление на планираната книга със събрани текстове на бандата. Ако ви хрумнат добри имиджови идеи, изпращайте материала до 20 септември на lazydaysnews@gmail.com в jpg формат, в рамките на разумните 10MB. Разбира се, ще има специална награда за талантливия фен, който спечели конкурса.
2. Уикеда записаха парчето Полу, посветиха го с много любов ”на копелетата, които откраднаха буса ни”, и го качиха на myspace.com/wickedabg, където можете да го слушате на воля – примерно докато мислите върху имиджовия въпрос от горната подточка.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.