В къщата на Bioderma

В къщата на Bioderma
12 юни 2015
Колкото и да обичаме слънцето, не можем да си позволим да не се пазим от него. Още по-важно е да подходим сериозно към въпроса и да се доверим на специалистите, за да намерим най-подходящите продукти за своята кожа.


Хубаво е, че точно в началото на лятото можем да разчитаме за това на дермокозметичната марка Bioderma, известна с високите технологии и иновациите си, вдъхновени от здравата кожа и нейните естествени функции.

От 17 до 20 юни в центъра на София ще ни очаква Къщата на Bioderma. В нея ще можете да изпробвате най-новата серия слънцезащитни продукти за лице на марката на създаден за целта тестер бар. При покупка на някой от тях, ще получите и изненада. Дермоекспертите ще бъдат на разположение, за да изготвят професионална програма за цялостна грижа, съобразена с нужди на вашата кожа. В Къщата ще можете да си направите и компютърна диагностика на кожата – само след предварително записване на час на място (и до изчерпване на часовете в графика). При нея чрез компютърен анализ и 3D визуализация се оценяват всички недостатъци на кожата – увреда от слънцето, пигментации, общ релеф, разширени пори и други проблеми.
Докато сте заети с грижата за себе си, не се притеснявайте, че децата ще скучаят – за тях в Къщата са подготвили различни образователни игри на тема слънцезащита.

Направете още сега своята регистрация за Къщата на Bioderma и ако сте сред първите 50 регистрирали се, ще получите възможността да я посетите предпремиерно на 16 юни. Разбира се, там ще ви очакват и подаръци.

Къщата на Bioderma се намира на площад Батенберг срещу НХГ в Градската градина и ще бъде отворена от 10:30 до 19:30 всеки ден от 17 до 20 юни.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.