Thievery Corporation

Thievery CorporationBuy tickets
 
Thievery Corporation се завръщат в България четири години след последния си концерт у нас. Вашингтонското дуо създава неповторима комбинация от различни стилове и мотиви, вдъхновени от култури от целия свят, затова можем да заявим, че концертът на 28 юни е на точното място - пред Националния исторически музей.Въпреки че музейната атмосфера типично ни насочва към по-мълчаливо присъствие, този път не пристъпваме тихомълком между артефактите, а се приготвяме за едно пълноценно музикално преживяване. Празнуваме лятото в топлата юнска вечер, а пред очите ни се разкрива завладяваща гледка към Витоша.


Специфичната атмосфера на звука на Thievery Corporation е своеобразен мост между далечни места и епохи. Този ефект се подсилва още повече от участието на изпълнители от различни етноси. Разнообразието, приемането и социалната осъзнатост са част от основните ценности на групата. Неслучайно турнето им носи името Outernational. Изкуството разбива всички бариери и ни изкарва извън границите на индивидуалния поглед. Обединени пред сцената, изпращаме залеза и танцуваме под звуците на любимите ни хитове на бандата от предходните им десет албума.Ерик Хилтън и Роб Гарза забъркват реге, лаундж, боса нова, афро бийт, трип хоп, есид джаз, гарнирани с индийски, бразилски и арабски мотиви от 1995 наса. Зад гърба си имат над 30 години опит на сцената и не по-малко на брой сингли, те се доказват като изключително явление в съвременната музика, а песните им оказват влияние на редица изпълнители и продуценти.

Бързаме да си вземем билети от тук, защото стандартните пропуски за концерта вече са разпродадени. Най-големите фенове на Thievery Corporation, които мечтаят да се доближат максимално до любимите си изпълнители, могат да се сдобият с VIP билет, който осигурява както директен изглед към сцената, така и достъп до ексклузивен бар.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.