Две стрели

Две стрели
театрална постановка
по Александър Володин · Младежка театрална студия Сцена 99 · Постановка и режисура: Христофор Недков · Музикална среда и пластика: Валерий Кондратцев · Сценография и костюми: Недялко Йорданов, Звездина Иванова, Христофор Недков · С: Тодор Орехов, Николай Тодоров, Грациела Маджарова, Деница Пашова, Пламена Славчева, Наталия Тотева, Анна Мария Недкова, Лора Димитрова, Жени Рашева, Галина Георгиева, Деница Димитрова, Любомир Младенов, Десислава Мирчева, Лина Райкова, Жельо Бодуров, Йоана Герджикова, Моника Христова, Магдалена Радева

Това се случи около 8000 г. след Началото на летоброенето. Някъде по света, ако това може да се нарече свят, поне такъв какъвто са го познавали праотците. Човечеството извървя своя път по спиралата и след Апокалипсиса отново се върна в Началото, там, откъдето е тръгнало (както гласят преданията). По Земята сигурно са останали хора, но колко и къде? Един Бог знае, ако и той въобще знае нещо и то го интересува. Факт е, че наблизо живее и друго племе – Скорпионите.
Намираме разни предмети, които някога са имали функция, но сега даже не знаем за какво биха били полезни и какво да правим с тях. Мъжете ни са малко, размириците и битките – много. В племето ни надигат гласове Войнствените жени – искат нов порядък, нови правила. Какво ли ни чака? Дали пак ще се повтори всичко? Човек в същността си човек ли е или звяр? И какво още трябва да ни се случи и да преживеем, за да се промени нещо в нас към добро? Има ли надежда? Бъдеще?

Из дневника на неизвестен летописец 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.