Импровизирай това!

Импровизирай това!
театрална постановка
Режисьор: Ивайло Драгиев
С: Ивайло Драгиев, Ованес Торосян, Петко Венелинов, Василена Винченцо, Лора Декова
Всеки от нас има тайни мечти, които не смее да изрече на глас. Сега петима актьори ще ни помогнат да ги извадим на сцената на Младежкия театър, дори отдавна да сме ги метнали в кошчето. За час и половина те ще се посветят на мисията да сбъднат желанията на публиката, която от своя страна ще участва активно в изграждането на сюжета.


Импровизирай това не е серия от скечове или стенд-ъп комедия, а импровизационно представление с цялостна история. Всеки път темата ще бъде различна. Каквито и провокации да отправят актьорите към вас, със сигурност ще бъде забавно, а мистерииозният финал е импровизация, за която никой не е готов. Според режисьора Ивайло Драгиев, целта на спектакъла е хората да излязат от салона малко по-щастливи, отколкото са влезли. Причинете си това.


 

Горе Коментари (4)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 08.12.2014 00:14 Милена Янкова

Re: Импровизирай това!

Не успях да отида на първото, но приятелка е ходила и много се е смяла. Актьорите разчитали на пълна импровизация. Мисля за следващото представление да си взема билет, защото много ми харесва импровизационния театър. Още повече, че ованес торосян участва :)

#2 07.12.2014 23:44 nikolai_petrov

Re: Импровизирай това!

Ходих на премиерата и ми допадна. Теглят произвзолна мечта на някого от публиката и на момента решават как ще я развият в комедийна история, като целта е накрая мечтата да се сбъдне.

Определено е различно и новаторско като идея и изпълнение.

И определено ще отида и на второто им представление, защото доколко разбрах всяко представление е различно като сюжет.

#3 01.12.2014 09:43 ivan_petrov

Re: Импровизирай това!

Много добро представление! Актьорите бяха страхотни, особено много ми хареса как импровизираха в различни жанрове от мюзикъл до опера. Много се смях

#4 30.11.2014 21:02 stefism

Re: Импровизирай това!

Най-отвратителната и тъпа постановка на която съм бил някога. Ако имате поне малко акъл в главата не ходете на това представление! Най-зле похарчените ми 12 лева в живота.