• Горските мечоци: Див свят

  Китай, 2020, 99'
  Режисьор: Леон Динг

  От излъчването на първия си епизод през 2012 симпатичната китайска анимация Горските мечоци става мегахит с повече от 600 епизода на местна територия и седем пълнометражни филма със световна дистрибуция, последният от които най-после ще срещне своята невръстна публика и у нас.

  Cinema City [Бургас]  
 • .
 • Ела, изпей! 2

  Франция/Япония/САЩ, 2021, 112'
  Режисьор и сценарист: Гарт Дженингс · Музика: Джоби Талбот · Озвучен с гласовете на: Матю Макконъхи, Тарън Еджъртън, Рийз ...

  Продължение на анимацията от 2016 - музикално риалити със странна група от талантливи певци начело със симпатичната и малко старомодна коала Бъстър Муун (озвучена в оригинал от Матю Макконъхи).

  Cinema City [Бургас]  
 • Мулан: Принцесата войн

  Китай, 2020, 100'
  Режисьор: Лео Лиао · Озвучен на български с гласовете на: Елена Грозданова, Мина Костова, Цветослава Симеонова, Анислав ...

  След като подложи на унищожителна критика Disney интерпретациите на легендата за националното съкровище Мулан, китайското филмопроизводство в лицето на никому неизвестното студио Gold Valley Films реши да покаже на западния свят как изглежда оригиналната анимирана версия на историята за принцесата воин и... се провали с гръм и трясък.

  Cinema City [Бургас]  
 • Норм - полярният мечок: Приключения с кралски размери

  САЩ/Индия/Южна Корея/Китай, 2019, 90'
  Режисьори: Ричард Фин, Тим Молтби · Сценарист: Дийн Стефан

  Древен китайски артефакт е откраднат от злия археолог Декстър. С помощта на приятелите си леминги, мечокът Норм ще спази думата си и ще прекоси целия свят, за да открие реликвата и да я върне в древните китайски земи.

  Cinema City [Бургас]