Замръзналото кралство 2

Замръзналото кралство 2Език: английски
Превод: дублиран
Жанр: комедия, анимация, приключенски
САЩ, 2019, 103'
Режисьори: Крис Бък, Дженифър Лий
Сценаристи: Алисън Шрьодер, Дженифър Лий
Озвучен на български с гласовете на: Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра
Най-касовата анимация за всички времена излезе от фурната на Дисни преди 6 години, показвайки на днешните малки момичета една по-различна снежна кралица, израснала като непокорна фиданка от старата приказка на Андерсен.


Оскарите (за рисуван филм и песен) бяха само символ на този успех, докато Замръзналото кралство завладя реалността и маркира всичко от четките за зъби до училищните раници на всяка съвременна принцеса. Ето защо Дисни са крайно внимателни да не стъпят накриво нито веднъж в продължението, за което целият екип на оригинала, от режисьорите и сценаристите до композиторите, се свива отново като юмрук. И изважда напълно нова история. След сцени на домашна идилия в Арендел, Елза е привикана от шума на гората да тръгне да разкрива една дълбока семейна тайна, която ще даде обяснение на целия ѝ свят и ще намери приложение на магическите ѝ способности. Логично, вярната комбина веднага хуква с нея на опасното пътешествие – там са буйната ѝ сестра Анна и недодяланият ѝ любим Кристоф, еленът Свен и снежният шегобиец Олаф. Закачките са много, за да балансират мрачната страна на приказката, в което помагат и цял диск нови парчета. С това, струва ни се, вече знаете какво иска малката за Коледа. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.