One More кино


Адрес: София, ъгъла на Фритьоф Нансен и Патриарх Евтимий
Работно време: 08:00-02:00
Мобилен: 088 855 44 84
Музика и филми под открито небе – в обновеното арт пространство зад паметника 1300 години България, където отскачаме за вкусни коктейли, европейски кино и знаменателни концерти. Новото име на мястото е One More кино, а концепцията му е семпла и ефективна – да осигури на всеки от нас желаното място за култура и отмора в сърцето на града.

Новият летен бар на София – One More кино, отвори врати с малко закъснение, но идеята за непретенциозно място, изпълнено с много зеленина, звучи обещаващо. А създателите му още повече вдъхват доверие в новото местенце за коктейли в столицата. Зад него стоят основателите на Ракета ракия бар и One More Bar – сякаш за да ни докажат, че в България екипната работа е възможна, и то с добър резултат.
One More кино е в центъра на града, но слизайки по стълбите към бара, забравяш колко шумно е било около теб преди малко. Барът предлага всякакви коктейли и възможност за парти с приятели. Масите пък са разположени така, че да създават усещането за амфитеатър – около подиум, пред който стъпаловидно са разположени местата на зрителите. Мястото е перфектно за концерти, представления и арт събития и заради непокътнатата от десетилетия сцена.
От неделя до вторник барът се превръща и в лятно кино. Като от началото на месеца стартира инициативата Дела и документи, посветена на българското документално кино. В програмата са включени най-успешните родни документални филми от последните години. Сред тях са Цветанка на Юлиян Табаков, Последната линейка на София и Стоичков на продуцентска къща Камера, както и Град на мечти на Светослав Драганов.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.