Чудовища

ЧудовищаЕзик: български
Жанр: драма
България, 2022, 90'
Сценарист: Наталия Дукова
Режисьор: Калоян Патерков
С: Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева, Владислав Виолинов, Андрей Стефанов, Емил Костов, Кирил Кирилов, Атанас Михайлов
Заснета по едноименната пиеса и сценарий на Наталия Дукова, новата българска драма Чудовища се пуска по спиралата на една своеобразна „анатомия на чувствата“, анализирайки стойността на истинската любов и последиците от липсата й.


В свят, все по-подвластен на цинизма и меркантилността, идеята да си наемеш „поръчкова жена“ за регламентирана едногодишна връзка е осъждана от обществото, но въпреки това се радва на огромна популярност сред определен кръг клиенти. Решен да разбере каква в действителност е разменната единица в тази на пръв поглед суха транзакция, един журналист кани три от най-добрите „професионалистки“ в областта да споделят своята гледна точка по темата. Разговорът обаче прераства в нещо различно, когато става ясно, че зад поканата на репортера се крие повече от любопитство към услугите им, а на повърхността на една привидно патова ситуация изплуват потискани емоции и старателно пазени тайни.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.