• Зелена линия Витоша

  13 юли 2016

  Още помним как веднъж автобусът за лифта се отказа на площада в Драгалевци, заради непосилния наклон, а вътре суматохата беше готова за секунди. Кой да слезе първи, за да не тежи – десет пешеходци, или двама с колела? Ако сценарият ви е като дежа вю, вадим крачка напред отличника Lidl, който връща безплатните си (и доста по-млади от общинските) автобуси от града към Витоша за поредна година.
 • Минута е много

  19 ноември 2015

  Можете ли да разкажете филм в рамките на 60 секунди? Не е леко, а ако говорим в кадри, то е като да направите трейлър на трейлъра. В това предизвикателство ни хвърлят от Jameson за шести път с конкурса си за римейк на любим филм Done In 60 Seconds.
 • Бюро за милион долара

  12 ноември 2015

  Ако разхвърляното бюро е белег на разхвърлян ум, на какво е белег празното бюро? Внимавайте, преди да отговорите, пита ви Айнщайн. Малко смелост обаче също няма да е излишна, особено ако над вашето сега кръжи добра идея.
 • Heineken® прави първото в света селфи от космоса

  9 ноември 2015

  За да отбележи партньорството си с емблематичния франчайз на Джеймс Бонд, Heineken® обяви първото в света селфи от космоса. Така нареченото "spyfie" беше снимано на ексклузивно събитие с повече от 200 присъстващи в Хувър Дам, Невада, САЩ.