• Удобно и бързо пазаруване на един клик разстояние с Lidl Plus

  15 октомври 2020

  с Милена Драгийска

  Когато някой става на 10 обикновено ние сме тези, които тичат за подарък. Вместо това, по повод своя юбилей, Лидл България хваща своите магазини от всяка една точка на страната и ги пъха в напълно безплатното приложение Lidl Plus, което прави пазаруването бързо и лесно.
 • Зелена линия Витоша

  13 юли 2016

  Още помним как веднъж автобусът за лифта се отказа на площада в Драгалевци, заради непосилния наклон, а вътре суматохата беше готова за секунди. Кой да слезе първи, за да не тежи – десет пешеходци, или двама с колела? Ако сценарият ви е като дежа вю, вадим крачка напред отличника Lidl, който връща безплатните си (и доста по-млади от общинските) автобуси от града към Витоша за поредна година.
 • Минута е много

  19 ноември 2015

  Можете ли да разкажете филм в рамките на 60 секунди? Не е леко, а ако говорим в кадри, то е като да направите трейлър на трейлъра. В това предизвикателство ни хвърлят от Jameson за шести път с конкурса си за римейк на любим филм Done In 60 Seconds.
 • Бюро за милион долара

  12 ноември 2015

  Ако разхвърляното бюро е белег на разхвърлян ум, на какво е белег празното бюро? Внимавайте, преди да отговорите, пита ви Айнщайн. Малко смелост обаче също няма да е излишна, особено ако над вашето сега кръжи добра идея.
 • Heineken® прави първото в света селфи от космоса

  9 ноември 2015

  За да отбележи партньорството си с емблематичния франчайз на Джеймс Бонд, Heineken® обяви първото в света селфи от космоса. Така нареченото "spyfie" беше снимано на ексклузивно събитие с повече от 200 присъстващи в Хувър Дам, Невада, САЩ.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081