Бързо & горещо


29 октомври 2015
Запушете си ушите, ако днес поръчвате салата, на нас повече ни се услажда голямо парче пиле с медена бисквита. Това е новата фаст фууд комбинация в града, да я пробваме?


Преди около 60 години в Щатите отваря първият Texas Chicken. Тогава идеята за прясно приготвено месо и щедри парчета не е голяма новина, но днес е за ура. Спираме при тях на Славейков за обяд в три движения. Действаме без изненади – първо поръчваме пиле. Запазената марка на веригата е да го ядете заедно с прясно изпечена бисквита, намазана с мед. И ние се учудихме, но смело го опитайте точно така – комбинацията неслучайно е оцеляла половин век. Месото идва тук прясно всяка сутрин: в кухнята отзад го подготвят, топят го в специална смес и след това го предлагат в два варианта – пикантно и класическо. В кошницата ви идва горещо, хрупкаво отвън и винаги сочно отвътре (останки от вчера не сервират никога).


Слагаме корона на пилето и минаваме към бургерите. Тex Supreme е ултра проста рецепта с цяло парче пиле в средата, марула и домат, сирене, майонеза и най-мекото хлебче в квартала (ако търсите нещо по-хрупкаво, поръчайте Big Tex с две препечени филийки тост). Бургерите стават експресно и се поглъщат за същото време, преди да нападнем десерта. Медените бисквити се появяват и тук: със сладко от ягода и под кула от ванилов сладолед. Взимаме ги за навън с едно късо кафе – thanks, Тексас, ще се виждаме и за напред.

Texas Chicken е на площад Славейков 6,
предстои отваряне на две нови места в Дружба 1 и в кино Арена Запад. Работи от 10:00 до 22:00

Family box L - 11.99лв
Бургер Tex Supreme - 5.99лв
Сладоледена бисквита - 3.99лв


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.