• Да на здравословното хранене

  17 юли 2014

  Освен като страната на виното, сиренето и романтиката, Франция отдавна се е превърнала в международен символ на изящество и финес, а французойките – в красиво превъплъщение на всичко това.
 • Skate or Die!

  8 юли 2014

  текст Стохрифор Лукомб

  Имайки предвид от колко време скейт културата се е настанила в София, големите тматични събития се случват учудващо рядко. Тази събота ще бъде изключение от правилото, защото в София пристигат петима от най-важните скейтърr в отбора на Supra, включително създателят на модния бранд – Джим Греко.
 • Тридневен велопоход

  26 юни 2014

  текст Славина Илиева

  Симпатягите от доброволческата организация Sofia Green Tour ще отбележат третия рожден ден на НПО-тo си с вълнуваща тридневна колоездачна обиколка на западните покрайнини – общо 160 км на колело, два лагера и много приключения.
 • Назад във времето

  18 юни 2014

  текст Стохрифор Лукомб

  Романтичното увлечение по Средните векове е явление, което не отшумява със смяната на епохите, дори се засилва. Най-цветното и забавно проявление на това увлечение са именно средновековните панаири, а първият софийски такъв ще се случва този уикенд на единственото адекватно място наоколо – двора на Боянската църква.
  Първоначално насрочените дати (21 и 22 юни) съвпаднаха с ужасните събития във Варна и Добрич, затова организаторите решиха да отложат провеждането на Панаира за 5 и 6 юли.
  Следват така важните подробности.
 • Дегустация на вино

  9 юни 2014

  Любимото ни Горчиво-сладко е сладкарница, но не само. На 12 юни там ще можете да дегустирате няколко вида страхотно, страхотно българско вино.
 • Велошествие

  22 май 2014

  За 17-и път София ще затвори улиците си за коли и ще ги отвори за традиционното велошествие на 31 май!
 • Пролет/Лято 2014

  12 май 2014

  Bulgaria Mall предлага колекция от стилни предложения за вашите специални поводи или за тези, на които сте поканени, през пролетта и лятото.
 • Но стига ми тази награда

  30 април 2014

  Със сигурност се мислиш за много зает човек. Направо те чуваме как си казваш "Имам само 24 часа“ и препускаш към следващата задача. А после се чудиш защо все нещо не ти се получава и все някой остава пренебрегнат. Не, проблемът не е в другите, в късмета или в качеството на твоите идеи. Там е работата, че най-важните неща страдат точно от стремежа ти да свършиш всичко – но вместо това, спешните задачи изцяло изтласкват най-важното от графика ти. А същност, заедно с времето ти влагаш частица живот. Не е ли по-логично да го подариш на най-важните неща и хора?
 • Дами канят

  24 април 2014

  Месец май е месец на футбола и затова от Heineken предприемат терапевтични мерки, за да озаптят страстите и да овладеят напрежението сред феновете. Как? Чрез футболно-музикална игра!
 • Нов дизайн

  23 април 2014

  Ето го и новият дизайн на списание Програмата!
 • Работата или удоволствието на Maxx?

  15 април 2014

  Да се радваш на моментите през деня, на случващото се в теб и около теб... А не да чакаш вечерта или уикенда, за да поживееш малко. Или да гледаш на понеделник като на съвременна инквизиция за всеки млад, активен и свободомислещ човек. Дали някак си времето няма да тече по различен начин? По един специален начин?
 • Celebration!

  8 април 2014

  текст Стохрифор Лукомб

  Дори да не сте запознати отблизо с дейността на Мулти култи колектив, най-вероятно сте попадали на тяхната Мулти култи карта на София – изключително удобна, когато търсите ресторант с екзотична или просто чуждестранна кухня.
 • Cut out тренд

  1 април 2014

  Любимият ни топ тренд от пролетно лятната колекция на Deichmann са обувките с прорези, които носят свеж повей в модата през топлите месеци.
 • Maxx

  31 март 2014

  С 0% алкохол и максимум изживяване срещу клишетата.
 • Ден на театъра

  27 март 2014

  Всеки 27 март от 1961 насам светът отбелязва Международния ден на театъра – разбира се, с много и различни събития.
 • Зеленият час

  26 март 2014

  И тази година, както всяка пролет от 2007 насам, природозащитниците от WWF (Световен фонд за дивата природа), призовават всички жители на планетата да угасят осветлението в домовете си за един час в знак на съпричастност към глобалната кауза, свързана с опазването на околната среда.
 • Фестивал на цветята

  19 март 2014

  От 22 март пролетните градини на Сердика Център оживяват в единствени по рода си цветни инсталаци.
 • Образование и бизнес

  10 март 2014

  На един език ли говорят теорията и практиката? Под това мото на 24 март в Sofia Event Center (Paradise Center) от 09:00 ще се проведе конференция Образование и бизнес, организирана от три водещи икономически медии – Bulgaria ON AIR, INVESTOR, в партньорство с Bloomberg.
 • Like. Bulgaria

  17 февруари 2014

  Любимият ни социален проект Like. Bulgaria закръгли година.
 • ABSOLUTна анимация, част II

  31 януари 2014

  В това, което можете спокойно да приемете за първа част на историята ABSOLUTна анимация, ви представихме комикс артистът Рафаел Грампá и това как той ще се включи в инициативата Transform Today. Накратко - Рафаел вече работи по анимационния проект #NextFrame, като всеки от вас може да се включи в развитието на героите и историята.
  Ето ги и тях - в картинки и текст!
  Включете се, изглежда доволно интересно.