Куиз със сюрприз

Куиз със сюрприз
1 юли 2021
Мозъчните колелца на най-големите куиз маняци зачаткват в такта на InGlobo & HiComm Speed Quiz Vol. 3.


Тандемът между печатната и дигитална медия за по-интелигентен свят (InGlobo) и технологичната лайфстайл медия №1 в България (HiComm Magazine) ни приласкават с най-грандиозния куиз у нас.

5 категории с по 20 въпроса и 3 минути за отговор във всяка категория предизвикват десетки отбори в съревнование на знанието за технологиите, науката, личностите и историите, изкуствата и пътешествията.

Впускаме се в интелектуалната битка на 7 юли от 19:00 в Кино Кабана. Допускат се от две до четири човечета в отборите, които трябва да се регистрират предварително на info@inglobo.bg с името на тима и капитана, чийто контакт за връзка също е нужен.

Благодарение на Samsung България куизът е сто процента дигитален и наличен в специална онлайн платформа, с която крайното класиране е фасулска работа.

Победителите си поделят пътешествие до Къщи Онгъл в Деветашкото плато с Gift Come True и MINI Countryman, настолна игра от Фантасмагория и специално гравирана бутилка Gentleman Jack. Автомобилът (MINI Countryman, разбира се), горивото, нощувката, закуската, вечерята и стрелбата с лък са от организаторите.

Подгласниците ще се задоволят с парасейлинг на яз. Искър от Gift Come True, настолна игра от Фантасмагория и бутилка Jack Old No 7.

За бронзовите медалисти остават визита в escape стая на VR приключенски център Escape Reality, настолна игра от Фантасмагория и бутилка Jack Old No 7.

Всички останали да очакват изненади от организаторите и специална колекция коктейли и виртуални преживявания от партньорите на събитието Jack Daniel's и Finlandia.

Грабвайте умните си приятели, победния дух и ведрото настроение, без да му мислите много. Чуденките запазете за въпросите на на InGlobo & HiComm Speed Quiz Vol. 3 и водещия Свилен Георгиев.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098