Целувки от слънцето с предпазни средства

Целувки от слънцето с предпазни средства


23 юни 2021
Всички му се наслаждават и чакат да ги огрее, а то ги изгаря и последно се смее.


Слънцето не е проста гатанка и освен основна живителна сила, лъчите му са източник и на немалко рискове. Здравето и кожата ни имат нужда от защита особено през жежките летни месеци на плажни, планински, пък и градски разтухи или приключения.

Току преди началото на лятото София и La Roche-Posay домакинстваха световно събитие за слънцезащита DERMLIVE. От малки знаем, че науката е слънце, а науката за слънцето разкрива някои рискове за кожата ни – алергии, акне, бръчки, белези, стареене, увреждане на ДНК, а при най-лошия сценарий и рак. Годишните случаи на меланом, най-смъртоносното кожно онкологично заболяване, са се увеличили с близо 50%. 99% от случаите на рак на кожата са лечими, ако бъдат открити навреме.

За шеста поредна година La Roche-Posay започва кампания за редовни прегледи, грижа за кожата и превенция на рака. През юни и юли български дерматолози провеждат безплатен скрининг на кожни образувания с цел ранно диагностициране на потенциални проблеми. Графиците на медиците по места откриваме тук.

Сред водещите брандове в защита на най-уязвимите типове кожа през последните 27 години е Anthelios, препоръчван от над 60 000 дерматолози. Част от тях участват в разработването на самите продукти, гарантиращи висока ефективност до нивото на ДНК и щадящи кожата ни иновативни текстури. Трите ни топ фаворити са Anthelios незабележим флуид за ежедневна употреба и всички типове кожа, Anthelios Age-Correct против стареене и хидратиращото екологично мляко в екологична опаковка.

Колкото повече защита осигурим на кожата ни, толкова повече слънчеви целувки ни обсипват и това лято.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098