Food & Drink Awards: Гласуваме за любимите си заведения

13 май 2021
2020 беше трудна година за всички заведения на картата на София и Пловдив, но това не спира приятелите ни от Go Guide да окичат заслужилите в бранша със своите награди FOOD & DRINK AWARDS.


Церемонията по връчване на отличия се провежда за шести път, а различни барове и ресторанти влизат в 19 категории. Тази година е добавена и нова категория, директно посветена на ситуацията с бизнеса през 2020 и адекватното справяне с нея – Best Delivery Idea.

За първи път Go Guide наградите излизат извън столицата със специален приз, който ще отличи най-доброто заведение в Пловдив. Тук медията определя номинациите, но кои заведения ще си тръгнат печеливши, зависи от всички нас. Сайтът за гласуване се намира на адрес awards.goguide.bg, като сега е моментът да подкрепим любимите си заведения, защото това е най-сигурният начин да продължават да ни събират за добри моменти. Не на последно място партньори на инициативата са Takeaway.com, а Fashion Days дават ваучер на стойност 1000 лева на един от гласувалите. Медиен партньор на Go Guide Food&Drink Awards са БГ Радио, които ще специално ще наградят победителя в категорията за най-добро заведение с музика на живо.

Повече информация за всички номинирани заведения може да откриете на страниците на Go Guide, в онлайн версията на списанието, както и на официалните им профили в социалните мрежи фейсбук и инстаграм. Самите заведения също са маркирани с характерен червен стикер с лого и знак за номинация. Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в началото на юни при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098