На пръсти към звездите


10 септември 2015 снимки Ралица Димитрова
Това е Катето, на 4. Умее да пие шейк от две чаши едновременно, да докосва носа си с език и да заговаря възрастните съседи с "Как си днес?". Като повечето 110-сантиметрови момичета иска да стане балерина (и го казва правилно). Но кой знае? След 20-30 години може би ще се занимава с нанотехнологии, или ще работи в сградата на Европейския съюз, върху която сега се оглежда доволно. "Мога ли да си поиграя на буквите, без да сваляме полата?", пита дяволито, въртейки се на пета. Гледаме я отстрани и си мислим колко супер мини е Катето на фона на Раковски. А пък носи бъдещето ни в ръцете си (е, когато те не са заети с полата). Докато се суетим около нея, и улицата, и града, и всичко ни се струва по-хубаво. Защото виждаме нашето утре и, да – то блести като пайети.

Катето не иска да излезе от дрехите си този следобед неслучайно – избрали сме ги заедно от лимитираната есенна колекция за деца (между 2 и 8 години) на H&M. Освен ефектни и в тон с тенденциите за сезона, те са още една балетна стъпка към бъдещето с иновативните си материи и игриво космическия си дизайн. Премиерата им е тук и сега: на 17 септември колекцията ще бъде представена в магазина на марката в Сердика Център, единственото място у нас – освен онлайн – където ще бъде продавана. Началото е в 17:00 с отварянето на Пощенска кутия за (детски) приказки на тема Приключения в космоса. Обзалагаме се, че и вашето миниатюрно утре ще иска да ги чуе, преди да се мушне сред воланите от пайети, или пък в някое страхотно яке с вълна, ако е момче. Елате, утре започва от днес.


Катето е облечена с блуза и поли от H&M Kids Collection AW15, която пресъздава в мини версия тенденциите от есенната колекция по наша мярка – H&M Studio AW15, представена на 10 септември.

Представянето на H&M Kids Collection AW15 с Пощенска кутия за приказки е на 17 септември от 17:00 в магазина на марката в Сердика Център. Избраните приказки на тема Приключения в космоса ще четат Гери Турийска, Албена Танева, Мартен Роберто, Биляна Запрянова, Славена Вътова, Венета Сакалийска и Иван Тишев. За още информация следете facebook.com/hm и twitter.com/hmbulgaria.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.