Камера! Работи + Linkage + Круиз до Рио


9 март 2020
Тройка подбрани събития на 9 март:

КАМЕРА! РАБОТИ
За София Филм Фест разказваме тук, но това събитие от него не е за прожектираните, а за сниманите в града филми. Книгата със същото заглавие вдъхновява изложба във кафе-галерия Фотосинтезис с най-добрите архивни кадри от филмотеката ни, които показват София като снимачна площадка в 21 филма – например Рицар без броня и Таралежите се раждат без бодли. Откриването е на 9 март от 18:30, финалът – на 16 април.

LINKAGE – ПЛАТФОРМА ЗА СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ
След два успешни сезона танцовата компания Stream Dance пак прави кастинг за безплатния си тримесечен тренинг по съвременен танц, който включва лекции, уъркшопи и даже участия. Всеки може да се включи, стига да е между 14 и 55 години и да има хъс за танц (дори да няма стаж в него). До 9 март пратете на linkagedanceplatform@gmail.com три имена, възраст, телефон, инфо за опита си и желан ден за кастинг: 10 или 12 март, 19:00, в студиото на партера на КНСБ.

С КРУИЗ ДО РИО
Би било приятно да ви каним в открито море през работната седмица, но тук говорим за срещите в Клуб на пътешественика с Мартин Кръстев. Той пътувал до Южна Америка и останал там 3 месеца, така че помислете отсега кое ви е по-интересно в тази история: защо решава да стигне по вода и какво се вижда от круизния кораб до Рио разказва на 9 март от 19:00, а как е бил животът в Буенос Айрес – на 10 март. Входът е все по 7.50лв.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.