Пощенска кутия за приказки: Истории за Европа

4 май 2016
По повод Деня на Европа популярни личности ще четат интересни и забавни истории, посветени на мира и единството в Европейския съюз.


Голямото публично четене под надслов Истории за Европа ще представи 10 специално подбрани текста, написани от любители на късия разказ – хора с различни професии и на различни възрасти, които споделят своите преживявания като граждани на ЕС.

Проектът е съвместна инициатива на Информационното бюро на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България, която се осъществява в партньорство с Пощенска кутия за приказки.

Глас на разказите за Европа ще дадат ръководителите на Информационното бюро на ЕП и на Представителството на ЕК Теодор Стойчев и Огнян Златев, журналистите Драгомир Симеонов, Милена Милотинова, Камен Алипиев и Николай Колев, актьорите Константин Лунгов, Мая Бежанска и Силвия Петкова, спортната звезда Симона Пейчева, младата писателка и оперна певица Мила Михова и др.

Събитието ще може да бъде проследено на живо точно в 19:00 на 9 май на интернет страницата на Информационното бюро на ЕП www.europarl.bg.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.