16 парчета, с които озвучаваме любовта

10 февруари 2021
Знаем, че не е нужен един конкретен ден, за да покажем колко държим на човека до нас. Винаги обаче можем да приемем, че 14-и февруари е добър повод да изхвърлим телефоните, да не приемаме посетители и да прекараме 24 плътни часа в компанията на нашата половинка.


Датата започва да има връзка с роматичните чувства още през Средновековието в Англия, когато хората показват привързаност, изпращайки поздравителни картички помежду си. През 19-ти век пък стартира производството на готови такива и денят се превръща в един добър бизнес ориентир.

В последните години Свети Валентин може се похвали с широка популярност и на Балканите. За някои хора обаче той се вози на задната седалка, отстъпвайки място на Трифон Зарезан - празника на виното. Независимо за кой от двата повода се готвите долните 16 парчета ви вкарват в настроение, което е валидно целогодишно. Сигурни сме, че ниският секси тон на Lights On от H.E.R. предизвиква желание за по-силен звук, който минава по хармониите на песни от Денис Лойд, Lana Del Rey, The Weeknd, Jungle и още силни имена в нашия Bedroom Vibes плейлист.

  

Още плейлисти:


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.