Албуми за летни разходки

10 август 2021 текст Кристина Йорданова
Свикнали сме, че летата обикновено са времето за добри сингли, но не и цели албуми. Екипираме част от сезона със следващите три:


Nothing But Thieves
Moral Panic II
След като изкараха пълнокръвния Moral Panic през октомври миналата година, англичаните засищат глада на феновете си с EP-то Moral Panic II. В двойката обаче рок бандата ни се струва по-смела и тежка в подхода си с криви китари, декорирани от синтове, електроники и леко размити басови линии. Всичко вътре ни хваща и подсказва за вдъхновение ала Nine Inch Nails и определено изпълнява мечтата на всички фенове на концертните мелета. Дано стигнем и дотам без ограничения.
Billie Eilish
Happier Than Ever
Били Айлиш никога не е мърдала извън музикалното пространство от When We All Fall Asleep, Where Do We Go? насам, но вече се хвали с нови 16 песни под общата сянка на Happier Than Ever. И докато предният албум от 2019 беше реверанс към романтичните връзки и приятелството през тъмната призма на погребани приятели и катафалки, този тук влиза в негативната страна на известността, преследвачи, които се подават от ъгъла, общественото мнение и въобще живота на една тийн звезда. И това всъщност е реалността за 19-годишната Айлиш, която влачи отговорността на популярността си вече 5 години. Не можем да твърдим, че разбираме какво вижда зад микрофоните, тоновете интервюта и събития, но Happier Than Ever е изваян по такъв елегантен начин, че всъщност всички теми вътре обръщаме през собствена гледна точка и ги овързваме с нещо, което ни се случва. Е, вече завъртяхме NDA, Halley’s Comet, OverHeated и Happier Than Ever около 23 пъти.
Willow
lately I feel EVERYTHING
Уилоу Смит разопакова човешките емоции и опитва да ги разбере, събирайки ги в ню-метъл/поп-пънк стил с добри рифове и барабани, които не се шегуват. След затварянето миналата година тя и продуцентът є Тайлър Кол наемат пространство в Съвременния музей на изкуствата в Лос Анджелис и остават там в продължение на 24 часа, за да изследват 8-те етапа на тревожността, които минават през последния им общ албум The Anexiety. Струва ни се скъп анализ, но не сме особено учудени с родители като Уил и Джейда Смит. В новия диск на Уилоу lately I feel EVERYTHING двамата с Кол задълбочават темата, но разглеждат човешките чувства в по-широк аспект и в колаборация с имена като Травис Баркър и Аврил Лавин. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.