Свети Валентин с Белослава

1 февруари 2019
Меланхоличният ѝ глас се носи във въздуха от близо 20 години, обръщайки към себе си все повече чувствителни уши от албума ѝ Улици насам. Романтичният пулс на музиката ѝ ни води към Sofia Live Club точно на 14 февруари за концерта Feel the Love, когато любовта е основна тема на обсъждане не само сред обвързаните, но и за тези, които още я търсят. Пускаме ви четири песни на Белослава още сега, за да настроите сърдечната си честота за вечер с много нежност и малко джаз.


КРАСОТАТА

 

В объркано и повърхностно време с динамика, която не позволява да бръкнеш в душата на другия, красотата има силата да ни сближава. Не че променя света, но ни помага ние за себе си да го правим по-добър, казва ни тази хипнотична песен отпреди две години.

СЪН

 

Когато през 2016 идва идеята за Сън, с музикалния ѝ партньор тогава Живко Петров решават, че им трябва мъжки вокал. Пращат фрагмент на Графа и с неговия глас върху музиката си казва: "да, това е". През щастливите сълзи на певицата замечтаният сингъл с идиличен клип ни кара да искаме да сме в гората, медитирайки над тази мелодия.

ДАЙ МИ ВРЕМЕ

 

С фънки ритъм и нова страст към гащеризоните Белослава отваря път към петия си албум с напомнянето, че всеки ден е подарък и моментите с близките ни са скъпоценни. Вдъхновението пуска корените си, когато певицата се замисля, че иска да има повече време за семейството си и сутрините за дълго и ритуално кафе с тях да станат по-вечни.

СЛУШАЙ МЕТози черно-бял сингъл от 2005 е своеобразно обяснение в любов, което няма срок на годност. Приемаме, че "И очите и ръцете и лицето и сърцето/Искам само те да са до мен" са думите, които всеки желае да стигат до него целогодишно, а не само в един единствен ден.

Концертът Feel the Love на Белослава е в Sofia Live Club на 14 феврурари от 22:00
Билети: 15лв от eventim.bg, 20лв на входа

Снимка:
Диляна Флорентин


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.