31 октомври а.к.а. Halloween

29 октомври 2015 снимка handluggageonly.co.uk
Ден като ден, но тогава ни е позволено да не сме хора. Ето къде как:


MIXTAPE 5
За пета година тук паролата е Мустак – който има истински, влиза без пари, който няма, ще слага на място. Иначе за дегизировката е важно да достига ниво freak. И в двете зали ще е пълно с музика и откачалки, входът е 5лв до полунощ, после се вдига на 10.

INTER EXPO CENTER
Да се чете като Ялта. Клубът мести винаги потресаващото си (в най-добрия смисъл) хелоуинско парти на Цариградско шосе 147, кани Марк Найт да пуска и иска по 40лв на глава за купона – купете бързо билети от eventim.bg, че свършвали, и се постарайте над визията, конкуренцията тук е зверска.

4 КМ
Партито е на HMSU & Renesanz, казва се леко неприлично Helloweed: Embrace The Hard Side и сервира здраво техно и дръменбейс. Големите гости са Allied от Острова, Sutter Cane от Австрия и Irregular Synth от Италия, Balthazar & Jackrock в другата зала са ясни. Билетите са по 15лв от eventim.bg.

MAZE

Страшна изненада е, че на Хелоуийн тук ще пее Миленита – защото има рожден ден, на който няма нищо против да отидем. Нейната маскировка вероятно ще е в стил "мац-пис-пис", не копирайте. Входът е 8лв до 22:00, после става 10лв, ако си намерите място.

UNDERGROUND GALLERY
Не просто парти, а цял Готик Фест влиза в пространство на Сточна гара (Владайска река 4). Програмата е асорти – музика от Гърция, Италия и Сърбия, ревю на секси бельо и готически бижута, бурлеска танци и дори БДСМ игра от лейди Iron Maiden и Kat Le Quinn. Започва в 20:00, да сте вътре струва 15лв (направо на входа).


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.