Златно момиче in the making

2 април 2015 снимки Yovo
Тя е от Пловдив, има златно име, пече се на морето в първото си видео Заедно и, както виждате, лети във второто – намираме се на снимките на Get it на Ваня Златева.


В полунощ на 3 април тези кадри ще си дойдат на мястото. Клипът към второто парче на Ваня Златева ще потече в канала й в Youtube в полиран вид, за да видим каква е историята зад цялата въздушна акробатика (Ваня има стаж и в художествената гимнастика, така че сме спокойни за сухожилията й).

Песента се казва Get it и преплита гласа на певицата с римите на американския хип-хопър VannDamm, който пристига от Вирджиния за тези снимки и работата си с Ваня. В резултат ще слушаме разчупен бийт с дълбоки белези на съвременен щатски хип-хоп. Музиката е работа на FREAK Collective (които са музикални продуценти), а новината е, че до края на годината вместо за парчетата на Ваня, вече ще говорим за албума й.

Не казахме за клипа всичко, което искахме. В екипа зад камерата виждаме две лица, който са ни интересни отдавна и все повече: режисьор е фотографът Златимир Араклиев (освен всичко, снимал няколко обложки за Tricky), а стилист е Николай Пачев (освен всичко, селекционер на бутик All U Re и преподавател в НБУ).

Това ни стига, за да влезем в Youtube на 3 април или още по-добре – да отидем в Ялта на 4-ти, за да чуем и видим всичко лайв.

Премиерата на Get it на Ваня Златева е в Ялта, 4 април, 22:00


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.