Големите надежди

14 януари 2010 текст Александър Величков
Phuture Shok
Фичо, Даката и Деси винаги са заети с по няколко проекта едновременно и вероятно затова понякога не им остава време да записват заедно като Phuture Shok. Миналата година обаче пуснаха симпатичен клип към парчето Don’t Let Go, очакваме в следващите месеци да издадат съвсем официално и третия си албум – ако е от класата на Live (2001) и Playback (2002), би било просто прекрасно.

Gravity Co.
Миналата година не бе от най-добрите за Gravity Co. Въпреки че бандата свиреше на живо сравнително често и започна записите на нови парчета, нещата с втория им вокалист Николай Бакалов видимо не се получаваха и той съвсем логично бе отстранен в края на декември. В момента останалите продължават да прекарват повечко време в студио, изпипвайки материала за пълноценен албум, а ако искате да им предложите гласа си, пишете смело на instinct@gravityco.com.

Исихия
Още миналото лято чухме новата песен на Исихия – За вярата на Шишмана, а излизането на албума бе планирано за есента. Очевидно има сериозно забавяне, но може би това е за добро – в момента групата е готова със записите и мастерира двете части на Стихири. Третият (и както ни увещават – последен) албум на Исихия ще бъде изтъкан от добре познатите източноправославни хорове, тежък ритъм, гайди, кавали и епично-трагична поезия.

Рут Колева
Почти с нетърпение очакваме дебюта й, откакто преди 3 години чухме хубавия й глас в парчето Clean Your Heart. През последните години Рут пътува доста, участва в американската надпревара Hollywood Pop Academy и българската Music Idol, а само преди месец пусна баладичното Близо. Все още неназованият й албум ще излезе през март (може би) и се очертава като първата сериозна конкуренция на аренби поп дивите Мария Илиева и Белослава.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.