Funcity+

Funcity+


29 септември 2016 - 2 октомври 2016
Funcity+ е фестивал, в който млади творци, представители на организации, формални и неформални групи се изявяват в различни области на музиката, уличните спортове, визуалните и танцови изкуства, театъра, игрите и занаятите.


Тазгодишното издание обединява усилия с Tall Ships Regatta и се превръща в едно от най-мащабните събития в града, като предлага на младата публика още повече изпълнители, събития и инициативи. Фестивалната програма ще се провежда на четири локации: Морската гара, ХАЛЕ 3, Социалната чайна и споделено работно място Beehive.
В музикалната програма ще вземат участие бандите A moral, Hays & Y, Basska (Румъния), както и 100 Кила, Ума и Дума, Toy Letters, OGI 23 и много други.
Денс сцената дава възможност за участие в хип-хоп работилници, като на първи октомври специален гост ще бъде световно известният танцьор и хореограф J. K. Sanchez. Арт любителите ще могат да се възползват да усъвършенстват уменията си в различни творчески работилници за траш и боди арт, рисуване върху дрехи, изработка на сувенири и бижута. За любителите на фотографията през този период, известният артист Александър Лазаров ще организира фотографска работилница и състезание, като за най-добрите снимки ще има награди. Турнир по джаги, състезания по скейт и блейд, кино и видео игри на открито допълват програмата.

Funcity+ е на Морската гара, ХАЛЕ 3, Социалната чайна и споделено работно място Beehive от 29 септември до 2 октомври.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.