Усмихни се

Усмихни се


18 - 20 септември 2015
Уникален фестивал с благородна кауза ще се проведе за първи път  между 18-ти и 20-ти септември в зелената градина на Карин дом, в местност Свети Никола. Занаятчийски и фермерски пазар с над 30 участници, 15 работилници, сред които такива по роботика и конна езда, музика на живо, поднесена от варненски музиканти и актуални звезди на българската сцена са само част от забавленията, които фестивалът Усмихни се ще подари на своите гости.


Фестивалът е с благотворителна цел, като всички събрани средства отиват в подкрепа на децата със специални нужди от Карин дом. Входът за събитието е 2лв, а средствата освен с входна такса ще се набират чрез работилници, развлечения на място, продажби на пазара, спонсорства и лични дарения. Ще има организиран и благотворителен търг за стоки и услуги, предоставени от партньори, като всеки гост ще може да се включи в наддаванията.
Фестивалът се стреми да предложи развлечения за цялото семейство, през целия ден. В градината ще са разположени щандове, предлагащи екологично чиста органична храна, произведена от малки местни ферми. Асортиментът е наистина голям – от домашно сирене, хляб, вино, месо и мед до органични зеленчуци и плодове. В добавка ще има и различни ръчно изработени артикули като картини, керамика, стъклени изделия и аксесоари. На разположение на гостите ще бъдат кътове, предлагащи сандвичи, салати и вино. Предвидено е открито барбекю с бира и безалкохолни напитки. Децата също няма да скучаят благодарение на многото работилници, където ще могат да се научат да яздят кон, да създадат робот, да направят керамичен съд или приготвят торта. Аниматори ще се грижат за сигурността и забавленията на най-малките докато родителите отмарят край барбекюто с чаша бира. Всичко това ще бъде гарнирано със солидно количество жива музика в лицето на най-изявените лица на варненската сцена, сред които Blue Brothers. Гости от София ще бъдат Брас Асоциация Комбо, които ще свирят на Усмихни се броени дни преди големия си концерт в зала 3 на НДК, латино виртуозите Манго Дуенде и рок енд рол групата Casual Threesome.
Всички забавления ще са активни в часовете 14:00-22:00 на 18 септември и 10:00-22:00 на 19 и 20 септември.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.