Капана фест

Капана фест


28 - 30 септември 2018
„Капана се преоблича за есента и ще е пълен с изкуство и чувства и хиляди биещи в ритъм сърца.“ С тази рима ни посреща есенното издание на фестивала, който насища последните три дни на септември с музика, кино, литература, изложби и творчески занаяти.


Четири сцени събират изпълнители от различни изкуства, стилове и меридиани - Soul Seaarchin’ Vinyl е за диджеи и редки колектори, Капана е с ново име и концепция, а Staropramen отново събира алтернативни банди. Ядрото на ул. Загреб вече се казва The Stars Stage. Началните акорди в първата вечер там идват от Ruth Koleva с The Fingertones, Desy и британеца Alxndr London. На 29 септември един след друг излизат Clavexperience, французите Mey ft. Jaycat и Koka Mass Jazz & The Kitchen Brothers. Ailia X и Gravity Co. си поделят последната трета нощ на фестивала.
В зоната за кино и литература на площадките зад Джумая Джамия посрещаме  кинематограф.bg на 29 септември с 9 уникални къси филма на български режисьори, а на следващия ден от 20:00 там акостира лентата Кораба Слънчоглед на Васил Горанов. На Базара на книгата се оглеждаме за Розмари Де Мео, която подписва романа си Стопанката на Господ лично в тематичната дискусия, насрочена за 29 септември от 18:30.

Капана Фест е от 28 до 30 септември в кв. Капана в Пловдив


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.