Топ 10


10 януари 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Номинациите
Както винаги WhATA слагат архитектурата на мястото ѝ в подбора си за 2017, в който изпъкват първият естетически протест в София, един терасовиден хотел в Коларово, кът за морезяпане във Варна и супер фактът, че най-тежката категория е "нормалност на годината". Гласуваме до 31 януари на whata.org.


Наградите
Най-важният Златен глобус за 2017 отиде чак в Ебинг, Мисури при Три билборда извън града, но понеже наградите тази година ще се запомнят с черния дрескод, глобалният ни поздрав към всички е осмоянуарската карикатура на The New Yorker.


Предизвикателството
Да свалиш обувките за ходене, за да скочиш в тези за пързаляне е мечта за много. За нас беше ужас, докато не ни се случи буквално на Нова година и не се оказа върхът на цялата 2017. Защо не казахте по-рано, че чифт ски стигат да заобичаш зимата завинаги?!


Ударите
На everysecond.io може да видите колко пилешки сърца спират в секунда в името на Big Mac-а, но ние предпочитаме да чуем как бият тези на живите жирафи, мечки, кучета, коне и двата тотално разминаващи се в бийта видове – сиииния кииит и хамстерахамстерахамстера.


14° по Коледа
Съчувстваме на Северна Америка за техните -30° по Целзий около празниците, когато ние тук посрещахме Коледа сякаш е Великден – на чист пролетен въздух. Не съчувстваме обаче на тези, които тогава са били под лилавото було на София – гневни сме заедно с тях!


Грижата
Тази зима е от най-леките, които помним, но по-чувствителните сред нас пазят ръцете си с тази супер натурална... масажна свещ. Да, може да се запали, при което соевият восък се разтапя за по-меко нанасяне и релакс с лъстивия аромат. За 12лв от Pomada във фейсбук.Промяната
Разбираме от биткойни и криптовалута твърде малко, за да забогатеем от тях и твърде много, за да не забележим, че безплътните пари вече се обменят на Шишман, редом с хартиените, които стискаме в портфейла си. Ето на това му казваме the wind of (ex)change.


Предупреждението
Не знаем кога добиването на шистов газ чрез фракинг отново ще стане актуален въп­рос с национално покритие, но през ваканцията попаднахме на това видео на TED-Ed и си мислим, че е най-добре да го споделим сега, преди истински да му е дошло времето.Чистото начало
Няма нищо по-хубаво от това да започнеш годината на чисто. Което не значи просто да си си измил чиниите, а поне да си изхвърлил някой глупав навик в кофата. От каквото и да сте се отървали вие, честита да ви е новата 2018!


Очилата
Изипизи звучи като измислена дума, която лесно ще запомниш, и това им е целта на тези парижки очила с ежедневно-як фасон. Имат за ски, за плаж, за четене и дори за монитор, което именно ни отведе на eu.izipizi.com. 40% по-малко синя светлина зад ей тези? Oh, oui!
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.