Move Week

Move Week
15 септември 2015
Move Week тази година е от 14-ти до 27-ми септември. Основните акценти на програмата са градска среда, алтернативни спортове и дейности с младите хора.


На 18-ти септември от 19:30, под пешеходния мост, ще е атрактивната демонстрация по slackline – ходене по плоско въже, което ще бъде опънато над река Марица. Демонстрацията се прави за първи път и ще бъде изпълнена от най-добрия в този спорт за България Серафим Захариев. Въжето е 40 метра и ще бъде опънато на метър и половина над реката.

В дните от 18-ти до 27-ми край река Марица ще има функционални тренировки, уроци по колоездене на велопарк, йога на открито, уроци по кубинска салса. Move Week организира този модул в партньорство с One Architecture Week.

Следващият важен акцент в програмата са 5 предизвикателни bootcamp тренировки, наречени Green Gym. Те ще бъдат всеки ден между 21-ви и 25-ти включително, на Гребната база, от 19:00.

Следват два атрактивни дни в Градската градина: на 25 септември - NowWeDance - Традиционни vs. (срещу) модерни танци и на 26 септември – Фестивал на движението. Предвидени са уроци за деца и родители по традиционни български танци и хора, хип хоп, регетон, салса, К-поп и др.

Още за събитията на Facebook страницата на Move Week.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.